logo-buick

Velkommen

Det sker at jeg bliver spurgt om man kan leje bilerne til forskellige arrangementer.
Da jeg selv elsker overraskelser føler jeg det helt naturligt. Skal du f.eks date er det vel verdensklasse at hente den heldige i en ultimativ amerikanerbil som kunne være taget ud af en klassisk Paramount film.
Bilerne har noget mere sjæl end en 10m lang limo hvor man alligevel ikke kan se hvem der bliver kørt.
Drop sofaen, tv'et og baren i bilen på vej til destinationen. Det er jo ikke en hotelovernatning vi snakker om?
Buick'erne er levn fra en svunden tid - en tid hvor folk gik hurtigt på film.

Login Form

Loading...
http://buick.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.head1gk-is-92.jpg http://buick.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.head2gk-is-92.jpg http://buick.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.head3gk-is-92.jpg http://buick.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.head4gk-is-92.jpg http://buick.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.head5gk-is-92.jpg http://buick.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.head6gk-is-92.jpg
VI KØRER:
: BRYLLUPSKØRSEL, POLTERABEND, KONFIRMATION, TEMAFEST, VIP KØRSEL, EVENTKØRSEL, GALLAFEST, DATING SURPRISE, FØDSELSDAGE

Bryllupskørsel
Typisk bliver bruden og hendes far hentet og kørt til kirke. Efter kirken køres de nygifte til fotograf og derefter til fest/reception.
Bilen er pyntet med tyl og blomster.
PS! Skilsmisser 1/2 pris

Sightseeing
Der er timebaseret sightseeing i København eller Buick DK's egen DronningeTur - en halvdags-tur i det meget smukke nordlige København med hjemtur ad Strandvejen.

Polterabends
Det kunne være selve bortførelsen af den kommende brud/gom, eller standsmæssig transport mellem aktiviteterne aftenen igennem.

Surprise afhentning til/fra lufthavnen
En person du holder af skal bringes til eller fra lufthavnen.

Vip kørsel
Kunne være lufthavns transport af en speciel kunde. Lad mig sige - de gange vi har hentet VIP's om morgenen i lufthavnen, føler de sig VIP meget når de lander i virksomheden - meget positive før dagens møder.

Luxus taxa
Vennerne samles til kalas fredag aften og hygger med mad og vin. Værten har som en lille overraskelse "ringet efter en taxa" der henter hele holdet (max 5 pers. pr. bil) og kører dem til byen. Denne model spiller max.

Vip Tour
En af dine specielle kunder hentes af Buick i lufthavnen. De bliver kørt til virksomheden hvor de selvfølgelig er yderst positive før dagens møder efter en meget anstændig start på dagen.

Det er vist kun fantasien der sætter grænser for hvilke ture der kan køres.

ribs

Nyhedsbrev

Tilmeld dig buick.dk's nyhedsbrev og modtag special tilbud og nyheder fra Danmarks eneste buick limoservice.